Historien og personerne bag Crochet.dk

 

Crochet.dk konceptet handler om garn og tilbehør. Med et stort udvalg arbejder vi målrettet på at sikre vores glade hækle- og strikkelystne kunder en bred vifte af netop garn og tilbehør.

Crochet.dk har eksisteret siden midten af 2016 som en side på facebook, hvor vi første gang oplevede behovet og interessen for garn og tilbehør. August 2018 har vi  taget springet og åbnet webshoppen www.crochet.dk.

Crochet.dk er i dag kun repræsenteret på det danske marked, men vi forventer at kunne tilbyde samme store sortiment og gode tilbud i andre europæiske lande i nær fremtid.

Vores gode kontakter og samarbejdspartnere i Europa og resten af verden sikrer, at vi løbende kan tilføje nye varer, så vi hele tiden er opdateret med tidens trend, kreativitet og mode inden for hækle- og garnverdenen.

Hos Crochet.dk vil vi sørge for at give alle vores kunder den bedste kundeservice, og yde den højeste professionelle ekspertise inden for vores branche.

Crochet.dk er ejet af Christian Bogh. Sammen med Mette Jardenbæk som kreativ designer har han fundet sin passion for garn og tilbehør.

  • Efter en arbejdsskade der gav Mette Jardenbæk mange stillesiddende timer har hun fundet sin helt store passion og interesse, nemlig HÆKLING. Mette har mere end 25 års erfaring inden for hækling, og er i dag en meget dygtig og kreativ hækle designer.  Følg med og se alle de fine DIY projekter på vores Facebookgruppe: Hæklelogen  og Facebookside Crochet.dk

 

  • Christian Bogh er grundlægger og indehaver af Crochet.dk. Han har flere års erfaring med virksomhedsledelse og medarbejderudvikling. Garn og tilbehør er en ny verden for Christian, men han har hurtigt fundet interessen for mulighederne.

Du er altid meget velkommen til at sende os en mail for spørgsmål & info til: info@crochet.dk

Din sikkerhed og kundeservice.

Det er vigtigt for os at have en tæt kontakt og en god dialog med vores kunder. Vi ønsker, at du føler dig godt tilpas, og i gode hænder når du handler hos os. Vi vil gøre vores bedste for at rådgive  og besvare dine spørgsmål, når behovet er der.
Crochet.dk vil på sigt have det største udvalg, af alt hvad der kan tænkes, når vi snakker garn og tilbehør.

Du skal være tryg, når du handler hos Crochet.dk.

Crochet.dk er på nuværende tidspunkt en webshop, men i fremtiden kan vi ikke udelukke, at vi åbner en fysisk butik, så det er muligt at mærke, dufte og se alle vores lækre varer.

Crochet.dk holder til i Kolding midtby.


Stort udvalg

Bestil dine varer i dag

1 – 2 hverdage

Fragt fra 33 kr

Gratis levering

ved køb over 399 kr

We do what we love

Kontakt os gerne >>